DutchEnglishFrenchGermanSpanish
Museum of Comic Art
DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Duizenden strips op de zomermarkt in Noordwijk

Al jaren vindt er in Noordwijk aan Zee in de maanden juli en augustus op de woensdagen de gezellige Zomermarkt plaats. In en om de Hoofdstraat staan kramen waar winkeliers hun waar te koop aanbieden.

Dit jaar wordt daar voor het eerst iets extra’s aan toegevoegd. Te weten; een stripbeurs! Op woensdag 27 juli staan rond het Museum of Comic Art (MoCA) in de Bomstraat zo’n 10 kramen waar duizenden nieuwe- en tweedehands stripboeken te koop zullen worden aangeboden. Ook de nodige stripcuriosa, zoals beeldjes van bekende stripfiguren kan men er vinden.

Er zullen zelfs een aantal striptekenaars aanwezig zijn die op verzoek albums signeren.

Aanwezige striptekenaars zijn:

• Robert van der Kroft (Sjors en Sjimmie)
  • Daan Landwehr (Stripschap)
  • Henrieke Goorhuis (Bommel en Disney)
  • Wilma van den Bosch (Disney)

De stripbeurs wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van de organisatie van de Zomermarkt, Het Stripschap, en het MoCA. Een reden des temeer om de gezellige markt te bezoeken! De stripwinkel van het MoCA en de stripbeurs zijn vanaf 10.00 uur open. Het museum is vanaf 12.00 uur te bezoeken om de populaire tentoonstelling ‘70 jaar Vrolijk Weekblad Donald Duck’ te zien.