Steun MoCA

Vriend van MoCA

Vrienden van het MoCA hebben vele voordelen; Vrienden ondersteunen een heel mooi initiatief, Vrienden hebben onbeperkt toegang tot de tentoonstellingen,Vrienden ontvangen een exclusief voor het MoCA vervaardigde kunstdruk,Vrienden hebben korting op de tentoonstellingscatalogi,Vrienden worden, als eerste, uitgenodigd voor de openings-vernissages en Vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor een exclusieve meet en greet met een Stripauteur. 

Word vrijwilliger van MoCA

De volledige organisatie van het MoCA bestaat uit vrijwilligers. Vele soorten hulp is welkom. Naast het Stichting-bestuur functioneren er meerdere werkgroepen. Je kunt denken aan de volgende bezigheden; permanente tentoonstelling, kunstbeleid, dagelijkse exploitatie, Marketing & PR en Financiën.

Steun MoCA met een gift

Het MoCA wordt gerund door Stichting Museum of Comic Art. Er is een culturele ANBI status verleend. Voor giften bied dit extra belastingvoordelen. Giften zijn dan ook meer dan welkom!
Mail bij vragen naar: peter@museumofcomicart.nl

Sponsor MoCA

Voor bedrijfssponsoring van MoCA bestaan verschillende pakketten. Peter Zuidhoek weet hier veel alles van. Mail:peter@museumofcomicart.nl